Zlatíčko

Zlatíčko

Anotace: pro moje zlatíčko

Ty jsi moje zlatíčko viď?
I já bych chtěl s tebou být,
užít si pěkné mazleníčko,
vedle tebe snít.
Ty má krásná princezničko,
tak moc chci tě políbit!!!

Jsou krásný rána probouzet se s tebou,
vzpomenout si je jak do nebe brána,
rázem mě nohy, ruce zebou.
Přijď za mnou a budeme tu spolu,
přikryju tě peřinou,
odplujujeme a zamáváme reality molu,
kde vášen je hrou nevinou.
Autor Axis, 20.12.2008
Přečteno 685x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí