Horký jed

Horký jed

Anotace: Mladá, zamilovaná, čekala dlouho...ale kdyby ještě chvíli vydržela nemusela tak dopadnout... To už je totiž pozdě...dávejte lásku těm kolem vás dokud je čas...(L.S.)

Sbírka: Jen blázen křídla postaví

Neboj se - neměj strach
všechno bude zas jako dřív
tak neboj se holka zlatá
trápení skončí - bude zas líp

Já vím, že bolí když chceš to co nemůžeš mít
ale někdy nezbývá nic, jen smířit se s tím

Jeho srdce bije pro jinou
a s tebou si jen hrál
pro pár krásných nocí
utekl za tebou, ale vrátil se
aby s ní byl zas

Nezavírej oči svý - z mostu letět pryč
nechtěj - sáhnout na dno ještě víc

Jsi tak sama - zklamaná
a horký jed - do žil tvých se vlévá
Jsi tak mladá a půvabná - jenže?
Za pár let - ten horký jed ti smrt dá

Jak teď mu vysvětlíš, že už nejsi, že jsi pryč
už nemáš strach a on celou dobu měl tě rád
jen nesměl říct, že ti jednou lásku dá

Já vím, že bolí to víc...
Když chceš co nesmíš mít...
Já vím, že...
Už je pozdě cokoliv zachránit...
Autor AndyKo, 30.12.2008
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, BArBArKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji mockrát, vážím si toho... Andy

06.01.2009 14:45:00 | AndyKo

ta je nádherná, jsem v šoku, že někdo tak mladý dokáže tak psát, krásné

06.01.2009 13:15:00 | Meriel

Silná a dojemná zároveň

01.01.2009 11:57:00 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí