Páskem sevřené srdce

Páskem sevřené srdce

Anotace: Jak dokáže srdce lehce vzplanout,tak lehce shoří...jako papírový čertík:)

Když se mé světlo dostane do Tvého srdce
zanechá Ti to nějaké stopy přece...

Vůbec se tak netváříš
nevím co si myslet
falešný obraz vytváříš

Možná je to škoda
přišla změna
tedˇza lásku kopeš-ale mám noční můru
plameny stoupají vzhůru...

Každičký den měl být jako v ráji
jenomže tedˇje to už v háji...
Tak použij zadní východ a dej si odchod

Má křídla tedˇlétají v souhvězdí jiném
v odlišném čase spolu na oblaku zdřímnem...
Autor 5thelement, 02.02.2009
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, lucajda89, Holis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, sophia92, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Srdce mé je lampionem,
v němž má svíčka dlouhý knot,
chytlo a shořelo honem,
když Ti nebylo dost vhod...

Tak jen tiše klobouk smekni,
po anglicku fofrem zmiz,
pryč je jedna Láska letní,
jen vzpomínek zbyl tu hmyz...

18.05.2009 09:57:00 | Kozoroh 1

přijde mi to jako chlapsky vyjádřený smutek..

02.02.2009 08:35:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí