Za zimních večerů

Za zimních večerů

Anotace: "zimní romance"

Za zimních večerů
trávených v čajovně U sušeného štěstí
dole na náměstí
hřál jsem ti ruku
víc než ten čaj,
co jsme popíjeli.
Za zimních večerů
šeptaly sirky svoje „sbohem“ o stůl.
Nebylo málo hostů…
Hřála ´s mi ruku,
pil jsem ten čaj,
smutky pomíjely…

Svíčky zapálíš,
trochu unavená,
slzy stékají na ramena…
Až mi odpovíš
na mou otázku,
když jde o lásku…
Kdo první se začervená ?

Za zimních večerů
nešlo jen o doteky čajových růží.
Za zimních večerů
On i chladivý vánek mi hladili kůži…
Za zimních večerů…
(trávených v čajovně plné hostů)
Za zimních večerů…
(šeptaly sirky svoje „sbohem“ o stůl)
Autor milancholik, 11.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, Gejblik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ty kouzelné zimní večery:o)

17.02.2009 09:33:00 | kikis

hezky jsi se s tím vyhrál :)

11.02.2009 19:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí