zapomenout či nezapomenout?

zapomenout či nezapomenout?

Anotace: ....

Nezapomenu na rozbouřené moře,
vlny v příboji měnily se v pěnu vášně,
Země se přestala točit.

Jarní vítr si s lístky pohrává,
vůně květů kolem nás se line, objímá těla.
Ptačí ranní zpěv učaroval píseň.

Síla blesku rozrazila duši,
elektrizuje všechny atomy, srdce buší.
Kdo jsi?

Žízní seschlá rostlina
každou kapku vláhy nasává.
Ne, žádná reinkarnace - to je života proud.

Plameny se šíří dál a dál!
Olizují mne celou, pálí ten žár.
Nastal letní déšť....

Hleď na tu zkázu, zůstal jen popel,
v mysli vzpomínka -
Já bych se snažil, až bych se smažil.

Vzpírám se bohům, ještě ne!
Křičím, jámu plním zpátky hlínou,
vždyť přijde další naděje

jménem zapomnění.
Autor 5thelement, 14.02.2009
Přečteno 485x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Tacca, li-duše, Zasr. romantik, Quigleika, sophia92, NikitaNikaT., jedam, Mounkey, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní tady tato mi přijde víc o přírodě a ta předchozí, zas víc o lásce :)

jsem asi nějak jinak naladěnej ;)

21.02.2009 02:07:00 | blue

Zajímavé a myšlenkové pojetí... nutí k zamyšlení.

15.02.2009 12:02:00 | NikitaNikaT.

Máš talent:-)Hezky se mi četlo...

14.02.2009 19:22:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí