BORŮVČÍ

BORŮVČÍ

Anotace: o lásce...1993

Odcházíš do dálky
v dlani ti svítí
dva malé korálky
korálky z borůvčí.

Borůvčí darované
darované z lásky
rosou malované
dvě malé krásky.

Po zarudlé tváři
stékají slzy
než dojdeš stáří
ztratí se brzy.

Před chlapcem utíkáš
lásky se bojíš
smutně teď naříkáš
srdce své hojíš.

Objeví se záhy, snad
s borůvčím v dlani
řekne ti ,,Mám tě rád.
Neutíkej mi lani."

25.11.1993
Autor Eči, 17.10.2004
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí