Pošlapaná svatozář

Pošlapaná svatozář

Anotace: vztek...zklamání...beznaděj...šílenství

Ať žije chaos
a plané naděje!
Ať vzkvétá nevěra
a předstírání, že se nic neděje!

Ať žárlivost kypí
a zlo se vrhá ze tmy!
Ať dusí nás černé myšlenky
a napadají nás chmurné věty!

Ať žije krutost
a psychický teror srdce!
Ať vypaří se všechen vzduch
a zkolabujou nám plíce!

Ať pochcípáme všichni láskou,
která se nám stejně jen směje.
K čertu s ní a se vší něhou,
už smrt nám své árie pěje.

Ať hniloba napadne naše kosti
a rozpadne se vše v prach!
Do háje s celým životem.
Jsem svého štěstí sebevrah.

Sbohem a šáteček
a na hrobeček věneček...
Autor Nessy, 02.03.2009
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mademoiselle Drea, Verena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by bylo velice milé...určitě by to doladilo tu atmosféru :D

03.03.2009 14:56:00 | Nessy

A svazeček sedmikrásek bych ještě na hrobeček přidala ;)

02.03.2009 21:57:00 | Mademoiselle Drea

vnímám tvá slova jako výkřik, po němž následuje ticho...určitě najdeš, co hledáš

02.03.2009 21:36:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí