Prahou

Prahou

Anotace: s podprahovou hodnotou snění

Zvony o sebe cinkají
křičíš, že mě máš rád
v Praze
víš, že to není pravda
vím, že to není pravda
víme něco - spolu.

Nechtěj se nám kazit zuby,
tak si ty kazy vytváříme sami,
spolu - navzájem
mocí a touhou se zbijem.

Zblejem se, po vožrání do němoty
křičíš, že mě máš rád
křičím taky - křičím
a nechceš slyšet jak
víš, že si lžeme
vím, že si lžeme
a lžeme si?
jen tak tak...
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: Dračičák, jarmil, Psavec, kouzelníček, M.V.Jung., enigman, padající do neznáma, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas nejde o lásku, ale o zážitek.
Lživá slova? K pouti patří cukrová vata a k pivu utopenec...

19.03.2009 13:07:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí