Věř mi jak to bolí

Věř mi jak to bolí

Anotace: Co víc říct...

Počkej..., počkej a chvíli stůj, stůj prosím a tichounce naslouchej.
Jak ranní rosa steblá trávy objímáš,
lahce jim hladíš jejich hebkou tvář,
kapičku po kapce spouštíš jak v pohádce.

Jak skřivánek pěješ mi písničku nejsladší,
ladně a s toninou, už nikdy mě neminou,
pěješ mi láskou svou,
chci být už navždy tvou.

Kus srdce mi ztráta vyrvala,
už nechi být holka prolhaná,
už nechci jen tiše naslouchat, koukat, plakat a nedoufat!!!
Autor mensaje, 10.04.2009
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, maliska, Inies
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné. Moc krásné a city propletené. Skláním se před tvojí bolestí a hlubokou láskou

12.04.2009 11:17:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí