Bezmocnost

Bezmocnost

Anotace: .

Já a ona jsem jeden
avšak ona tu není
teď žije svým jedem
a doufám, že netrpí

uvnitř kruhu cítím se sám
maluji tam vášní
z dálky vidím starý chrám
a ji, s copem a mašlí

jako rám obrazu
co na oko hezký není
teď jednám bez dotazu
pro koho se život změní

budu to já, ale i ona
protože krví naší
teče nekonečná vlna
do snů, co mě straší.
Autor tomáš lenoh, 03.05.2009
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, minety, Sýkorka07, AyA Ones
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je hodně zajímavě napsaný..

06.05.2009 16:39:00 | minety

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí