And I swear on all these nights and all those bears and sheeps in our bed...

And I swear on all these nights and all those bears and sheeps in our bed...

Anotace: ...

Mám chuť udělat, co jsem vždy chtěla-
notak, natáhni ruku a nastav dlaň!
Vyrvu si srdce z těla
a položím jej naň
na důkaz, že patřím jen tobě

... na důkaz toho, že patřím jen tobě,
dám ti své pravé já... nebo radši obě
... dám se ti celá,
dám ti vše, co jsem kdy měla
a co jsem kdy byla,
dám se ti vzteklá a vzdám se ti milá
... dám ti nejhlubší myšlenky,
jež mi svou vahou rozum drtí,
dám se ti celá- na doživotí ...

... a chci to víc, než jsem kdy chtěla...

Buď mým klíčem,
já budu tvá cela...
Autor Absinthe Banshee, 07.05.2009
Přečteno 379x
Tipy 12
Poslední tipující: Gamiani, Zpátky, Sleepwalker, po schodech dolů, kikis, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super věc... moc se mi líbí... a těší mě, že máš stejný vkus i na knihy... oslice je moc dobrá kniha

08.05.2009 22:38:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí