*

*

Anotace: *

Oči se střetly a viděli oheň,
přesto že o sobě nic neví
Smysly se bortí a hledají přízeň,
vědí, že oni nejsou ti pravý

Pomalu postupují po krůčkách vpřed,
však oba si přejí býti dál
Vědí, že nemůže to býti hned,
ona je královna a on je král

Úsměvy střída sladká hořkost lihu,
nač mají býti střízlivý
Bezeslova, s lehkým nádechem strachu,
na otázku „chceš mě?“ si odpoví
Autor Dawe-Ag, 11.05.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Actafool, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto souhlasim s lady..;-)

12.05.2009 00:41:00 | Actafool

krása

11.05.2009 23:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí