Lupička

Lupička

Anotace: Pro ní :-)....ona bude vědet :-*.500 stá báseň.

Jsi má sladká lupička
co ukradla mé srdce
když měsíc i slunce
dešťové kapky zakryli

prázdná noční cesta
světla lamp
mezi stromy tančí

milování na duze
sněhové závěje
letního slunce

sním o tobě
horečka plná blouznění
fantastického snění
chtěl bych se tebe
dotýkat

vzlétnout ve snu

líbat tě
stále od okamžiku
když jsem tě poznal

ideály lásky
v nás žijí
rytířské časy
bájné legendy

astrologové hledají
na nebi plamínky
schované v pohádkách
o kterých
sníme

aby dnešek neskončil.
Autor Vlk v rouše, 23.05.2009
Přečteno 421x
Tipy 26
Poslední tipující: Elza511, Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka, dream in emptiness, Princezna.Smutněnka, Mbonita, voedor, Bíša, Thesssinka, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Gratulace k pětistovce i ke sladké lupičce.

23.05.2009 22:51:00 | Psavec

Skvělé, nádherné dílko...

23.05.2009 19:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí