(Už len) -Dvaja neznámi

(Už len) -Dvaja neznámi

Anotace: báseň o rozchode

Deň sa zobudil do pravdy,
len môj život sa mi zdá pri Tebe taký neznámy,
čo Ti ľudia povedali?
že musíš vstať a ísť!
tak nečakaj, že ma tento deň zmení,
neotáčaj sa na mňa,
nemusíš tu takto hľadieť cudzími očami
na cudzinca
a báť sa o tento deň

Príde nový pondelok,
ktorý ma povzbudí viac, než Ty teraz
a  zotrie zarosené rána.
Vyber sa preč
z tohto cudzieho sveta
a nemysli na ľútosť dvoch svetov,
tak si ma znova neprekresli do svojich farieb,
nemysli na nové tóny,
to Ti len teraz zahrali v sebe pieseň...

- na rozlúčku -

a život sa predsa stále nemôže mýliť,
tak mu uver, že má pravdu,
aspoň raz, počúvaj!
Autor DanaFuri, 25.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí