Jedovatý trň anjela

Jedovatý trň anjela

Bodol anjel,
tŕňom ruže,
čo hroty má jedovaté,
láskou, ktorá srdce pohltila,
ale ruža divoká,
trň zo srdca vyhrotila,
čo teraz smutne krváca
a čaká, až uhynie...

Krása v šate anjela
sa skrýva v krídlach motýľa.
A v hlbinách jej duše,
čo odkrýva len rúže...

Bodajú trne jedovaté.
Čo ukryté má pod kvetom.
A jej dotyky nepoznáš,
ak svoje srdce nenapichneš,
na trň lásky,
pred celým svetom...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 26.05.2009
Přečteno 494x
Tipy 15
Poslední tipující: Juraj Hrom, Kapka, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Elza511, Mbonita, WAYWARD, al-pacino, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrůtka.

26.05.2009 13:53:00 | Psavec

st

26.05.2009 10:58:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí