Armáda z úsměvů

Armáda z úsměvů

Anotace: :)

Sedím na parapetu,
ty po mém boku,
úsměv si dorozpletu,
říkám si : cvoku.

Zamýšlím se nad tím,
proč jsem jaká jsem,
čímž tě často trápím,
tím probdělým snem.

Schoulená v tvém náručí,
přijde mi to správné,
v těle se mi rozzvučí,
co z toho je hrané.

Na tom mi však nezáleží,
jen na tom, co je teď,
projít potmě po nábřeží,
chvíle, kdy mám ráda svět.

Za to si tě vážím,
za to mám tě ráda,
city svoje strážím,
z úsměvů armáda.
Autor Barpob, 27.05.2009
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Falco, Mbonita, Elza511, bejbyyyy, Nergal, jedam, Shnecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

city svoje strážím,
z úsměvů armáda.

Moc pekny zaver, cetl jsem ji nekolikrat, dobre basnis :)

28.05.2009 01:01:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí