ŘEKA

ŘEKA

Anotace: .................

Sbírka: TAK

Povím ti příběh tisíce slov,
co v kamení drahé osadím,
hlasem hlubším než ryzí kov,
obrysy jejich zvýrazním...

Pak vtisknu ten boží úkaz,
prahu posedlosti,
na Goyův obraz Tvé přítomnosti...

Povím ti vše a co už víš,
to že jsi vzhůru a přesto sníš...
O lehkém vánku,sepjatém dešti,
o pátém elementu té blaženosti...

Do světa iluzí unesu tě,
Budu tam s tebou a ty se mnou,
budu se k tobě chovat krutě,
zmocním se všeho a nejen jednou..

Zmapuju celou krajinu,
jak si to tajně přeješ,
nevynechám nic neminu,
citím jak hoříš,taješ...

Ted slibím ti řeku vášně,
a přesvědčím v tok opačný,
odcházím,bez slov a vážně,
oči mé tvým jsou zbytečný...
Autor PANGÁSIUS, 28.05.2009
Přečteno 604x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, JED, ziriant, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, BARBYE, Quigleika, 5thelement, jedam, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nevšední vyznání lásky, působivé, líbí...*:)

21.06.2011 21:04:00 | PIPSQUEAK

...konec jsem nečekal

28.05.2009 16:21:00 | WAYWARD

Pěkně poskládaná slovíčka, početl jsem si dobře.

28.05.2009 15:47:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí