Bezpodmínečně

Bezpodmínečně

Anotace: pravá láska dává a nic nechce na oplátku, jenže nejsme v nebi ale na zemi..a tady platí jiné zákony

dva světy vedle sebe
milovat - to je dát sebe
bezpodmínečně


jsou -li lidé zapomnětliví
měli by si vzpomenou co je to milovat
a co lásku dát
kdo si rozpomene - se ptám

škoda že už všichni zapomněli
co je to milovat
bezpodmínečně

se srdcem otevřeným
procíteným každným dnem, vteřinou
duší spojenou

škoda že už zapomněli

kéž bys ještě mohl dát ...

tak nechám si o tom zdát
--------
Autor Meriel, 30.06.2009
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: padající do neznáma, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Házté, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluj bezpodmínečně,
začni od sebe ...
pravá láska je trpělivá

pro lásku se lidí rodí v lidském těle
a pro lásku zapomínají,
na to co bez těla věděli ...

velebíš-li lásku
veleb i tu zapomětlivost,
protože bez lásky by nevzniklo nic

01.07.2009 00:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí