Přání

Přání

Anotace: prý andělé existují

On, jeho jméno ve mně budí velký pocit
pocit jednoty a lásky
pravdy na dosah

jen s ním jsem necítila tíhu života
ze všech stran mě provedl cestou života
provedl mě a nechal stát

já se tě ptám, jak najít tě mám
nechals mě tu stát
ptám se zda tahle cesta je ta pravá

jen vím, že srdce zná cestu nejsprávnější a nejsladší
tvou chodbičkou duše chtěla bych se projít a dnešní sen, aby se ti o mě zdál.

stále na tebe myslívám, měl bys to znát

mám dneska přání, ať moje srdce tě chrání
Autor Meriel, 07.07.2009
Přečteno 599x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké přání

10.07.2009 17:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí