přání

přání

Anotace: co dodat

touha a stezk hlavou se honí,
srdce je zvon,co v kostele zvoní.
oči jen bloudí,chybí v nich zář,
tolik je lidí,co nemaj tvou tvář.


cítím tu všude vůni tvou.
radostný smích,co prohání se tmou.
z černé děláš bílou,z pláče zase smích.
asi budeš vílou,to vidím v očích svých.


ústa má lačná,po rtech tvých prahnou,
jak růže na poušti,bez vláhy zvadnou.
musíš jim pomoct,jsi pro ně voda,
nenech je uschnout,to byla by škoda.
Autor tomuii, 15.07.2009
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké počteníčko..

16.07.2009 14:38:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí