Krásná noc

Krásná noc

Anotace: Zažili jste něco podobného??

Dneska je mi strašně krásně,
Láska vrátila se k nám,
Mám chuť tvořit nové básně,
Pár veršíků poslat vám.

Byla to noc plná lásky,
touhy, citu, mazlení,
vyhladily se nám vrásky,
uvolnilo myšlení.

Naše rozechvělá těla,
Řídila se citem jen,
Takhle jsem to vždycky chtěla,
Krásné jako živý sen.

Hladil jsi mě, líbal sladce,
Šeptal něžná slovíčka,
Dokázal jsi jak v pohádce
okouzlit moje líčka.

Vracela jsem ti polibky,
omámená láskou tvou,
Proplouvaly jsme jak rybky,
Naši vášní mazlivou.

Lehce s neobvyklou touhou
Srdce rozhořela nám,
Zapálila plamen lásky,
Který vám teď posílám.
Autor hypertenze, 16.07.2009
Přečteno 528x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lonelymaiden, doktor srdcí, BArBArKO, Zasr. romantik, labuť, kroužek, bobi bobie, Flamy, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Překrásná, moc se mi líbí...*:)

03.07.2011 11:26:00 | PIPSQUEAK

úžasné,jak krásné Vás ženy milovat

16.07.2009 15:34:00 | JarekBrnoCz

..hmm..možná si vzpomenu..:-)

16.07.2009 09:51:00 | Tacca

...mám ten dojem,že jsem to zažil...ažeby vícekrát? ;)

16.07.2009 09:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí