Konec strachu

Konec strachu

Anotace: Jedné úžasné kobylce...

Strach je svině, já ho znám,
přišel ke mně nepozván,
držel se mě jako klíště,
po tý jízdě, vždycky příště.


Až letos jedna kobylka malá,
Jakitka, s ní to překonávám,
ponička hnědá, klidná, hodná,
hodím se k ní, ke mně hodí se ona.


Když máme klusat krajinou,
chci mít jen ji, žádnou jinou,
s ní si jízdu užívám,
s ní už strach bezpředmětný nepoznám...

 
A její klus, ten miluju,
s Jakou i chyby svý spravuju,
ani cválat s ní se nebojím,
ona mě prostě neshodí...

 
Přes kaluž někdy skočí Jakitka,
páč nechce si umazat kopýtka,
a ty její ouška, moje majinká,
Jaka je prostě má hvězdinka.

Autor genca, 11.08.2009
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: rrrybička, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí