Hádky

Hádky

Anotace: hádky k životu patří ... jsme přece jenom lidi ... a nejkrásnější je potom to usmiřování :-))) že?

Proč to začlo, nemám zdání,
někdy se to může stát,
že ty na mě, já na tebe
- že na sebe začnem řvát.
Jak slova mohou bolet,
člověk nemá ani zdání,
dokud to jednou nezažije,
než jej někdo slovy zraní.

Slaná kapka jako perla
třpytí se v koutku oka,
dnes proti sobě místo druha
mám v tobě svého soka.
I já jsem ti ublížila,
možná jsem tak trochu chtěla,
padly věty, zněly slova,
co říct jsem jenom v duchu měla.

Hádky nejsou moje hoby,
věřte mi, že vskutku ne,
ale v žádném vážném vztahu
vás rozepře nemine.
Hromy duní, blesky lítaj,
hrozná bouře tu zuří,
pak vše ztichne, vyjasní se
... a nastává příměří.

Poslední slza, kapka padá
na hladinu duše tvé,
z modrých očí, jak z oblohy,
slunce náhle vysvitne.
Už jsme si vše vyříkali,
možná trochu překotně,
tak už to na světě chodí,
kecá, kdo říká, že ne.
Autor Sandra_T, 14.11.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad už je dobře

17.05.2006 16:14:00 | lhář II.

ajaj ... chybička se vloudila, asi už mám vykojený mozek :-) ... hned to jdu opravit a doufám, že mi bude odpuštěno ;-)

14.11.2005 19:23:00 | Sandra_T

Jo hádky jsou někdy nevyhnutelné....dobré hádky jsou ty, které něco vyřeší...

14.11.2005 18:08:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí