láska šílená

láska šílená

Anotace: %%%

Láska šílená zaduněla
jak motory divých hárlejů
ten pocit husí kůže
smíš mít jen jednou v životě

kdy se ti trémou třesou kolena
a nemůžeš myslet na nic jiného
jsi kostitřasem bezedné touhy
která ti hrozí hlubokou závratí

jejíž stěny tě mačkají radostí
která ti svírá útroby a nepustí
div nevypustíš duši
která si hledá zmateně svou cestu

džunglí posázenou pestrými květy
od jejichž trnů máš probodanou kůži
však omamná vůně tě nutí jít dál
zve tě do svých osidel jimiž tě uchopí

a hodí tebou do lože z mechu a kapradí
a papouščí orchestr přeřvává chechtot kočkodanů
a stromy dupou svými kořeny do rytmu
a ty usínáš slastnou únavou

láska šílená když duní
nad krajinou jako turbolet
ten pocit zažij a na ni zavolej
možná přijde
zítra
možná hned
Autor tristan, 05.09.2009
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí