Stejně je to divný

Stejně je to divný

Anotace: ...

Sbírka: Jahodové nebásně

Stejně lásko je to divný....
stávaj mi z toho chlupy na nohou.
Měla bych je oholit..., ale proč?
Víš, stejně je to divný.
A stejně ti to věřim.

Nemáš čas... já vim,
ale stejně je to divný.
Miluješ mě... já vim,
ale stejně je to divný.

Dala sem ti do mozku GPS-ku...
ne, že bych tě chtěla sledovat...
Ale broučku stejně je to divný...
Nikdy tě nenajdu....
asi má vybitý baterky.

Nemáš čas... já vim,
ale stejně je to divný.
Miluješ mě... já vim,
ale stejně je to divný.

Stejně je to divný,
včely z toho narážej hlavama do skla.
Mravenci páchaj rituální sebevraždy.
Pořádaj hostiny...
Specialita podniku: Jed na krysy...

A víš co?
Asi se k nim přidam.
Miláčku stejně tě miluju.
A pořád je to stejně divný...
Autor Striptérka, 07.09.2009
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Král krkavců, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není divný...

07.09.2009 20:21:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí