Chyba

Chyba

Anotace: jestli si to prečteš, dej mi vědět, ale já vím že jsem tě už ztratil

Sbírka: Pro Nelli

adrenalin mi v krvi stoupá
když si tebe představím
země se se mnou houpá
a srdce se mi zastaví

my měli jsme být spolu
ale osud to tak nechtěl
teď padám z nebe dolů
po tom co jsem letěl

tys snad ani netušila
co já k tobě cítím
po chvíli s mě opustila
a tak tu večer svítím

já jsem krásu viděl
a nechal jsem tě jít
říct jsem se ti styděl
že chtěl bych s tebou být

když papíru se svěřuji
myslím na tvou krásu
jen tebe navždy miluji
snad najdu někdy spásu
Autor Salvatore, 14.09.2009
Přečteno 579x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, F.i.L, Prokešová, Romana Šamanka Ladyloba, Lissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nikdy neříkej nikdy ... a ... navždy ...

14.09.2009 21:14:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí