Nejkrásnější chvíle

Nejkrásnější chvíle

Anotace: ..snad někdy přijde

Sbírka: Stíny duše

V tvé blízkosti necítím se svá
neumím se soustředit
Cítím chvění,šimrání
a doufám že ukryje je tma
-ty pocity že nemůžu se nabažit
každého tvého usmání
Když se naše oči střetnou
vidím v tvých ty jiskry veselé
je to zásah jako když ostré dýky protnou
a mě mrazí a hřeje
ten pocit všude po těle
Ten okamžik je věčnost
Tak proč má věčnost chviličku?
vždyť je krásné to co se teď děje
škoda že okamžik není pevnost
a já generál co má jej v malíčku
Však jsou tady chvíle další
a všechny jsou pěkné
a každá z nich mě velmi těší
...a přec čekám na tu nejkrásnější
Autor Violette, 16.09.2009
Přečteno 699x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Egretta, Sleepwalker, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se dočkáš.

18.09.2009 11:44:00 | Psavec

Už je po.. Ano, snad se vše v dobré rozvine..

18.09.2009 01:40:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí