Nemocný láskou

Nemocný láskou

Anotace: pište své názory ..děkuji

Nemocný láskou,
jsem strachy bez sebe,
ničí mě to pomyšlení,
že budu žít bez tebe !
Přišlo to tak z čista jasna,
jak obrovská rána,
přepadá mě beznadějnost,
láska je tak zrádná !
Kudy chodím,kam se dívám,
mám takový dojem,
že všechno mi tě připomíná,
asi mám fakt problém !!
Autor Sloow, 01.12.2009
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Romana Šamanka Ladyloba, harmony
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý problém vyřeší čas,zamiluješ se a budeš šťastný zas

20.01.2010 16:08:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí