Samota

Samota

Anotace: ***

Další týden bez tebe
já nechci toto snášet
proč musím do srdce svého
těžký smutek vnášet

těžký výcvik je za mnou
a ještě jeden mě čeká
příliv smutku mě unáší
jako rozvodněná řeka

další týden tě neuvidím
ale já to přečkám
v mysli budu mít jen tebe
tvého dotyku se dočkám

zas budu objímat tvé tělo
do tvých očí se dívat
tvé smyslné rty
zas budu moci líbat

ať čas se rychle krátí
a nemusím dlouho čekat
a láskou zalité srdce
nemusí už vzlykat.
Autor Final, 12.12.2009
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Giginka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká..neboj,týden uteče...když víš,že to čekání má smysl..

12.12.2009 16:18:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí