Viúúúúú, jedou cajti

Viúúúúú, jedou cajti

Anotace: .

S nehasnoucí žízní po zážitcích
opouštím chodník s jeho davy
a ocitám se na silnici

Viúúúú
Mým tělem projel dealer
a naplnil mě rozkoší a peklem.
(jede svejch 15 minut slávy)

Viúúúú
To byli policajti, šťastný, že maj práci.

Brrrm. Brrrrm
Rodina s dětmi ....
vidím domácí násilí, hádky a facky,
prostě auto bez špetky lásky

Někdy mám pocit, že ty sirény a cajti
jezděj za jinými auty, než by vlastně měli.

Viúúúúúúúúúúúúúúú.........................
Autor Tecka 2, 27.12.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí