Kráter Love..

Kráter Love..

Anotace: .. na Mesiaci http://www.lpi.usra.edu/resources/lunar_orbiter/images/aimg/i_136_h2.jpg

Na odvrátenej strane Mesiaca
je kráter Love, kde láska snov býva
z dlane jej čiara cezeň prechádza
od mesačného prachu je sivá

v prostriedku doňho nakreslím srdce
ibaže Zem ho neuzrie nikdy
moje dielo nie je nanič súce
bez venovania a bez pointy

mám nápad, obrie zrkadlo splaším
a spoza Luny ho natočím tak
nech účastná je na vernisáži
blízka Zem.. na nej Ty.. celú noc.. však?
Autor Petbab, 21.01.2010
Přečteno 325x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, susana načeva, Kars, Sleepwalker, labuť, enigman, Psavec, Holis, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

16.10.2010 10:06:00 | PIPSQUEAK

Jo.
Vyhazovat eura za zrcadla.
:)

22.01.2010 08:26:00 | Sleepwalker

Pošleme tam lunochod.

21.01.2010 23:55:00 | Psavec

Není to špatné, líbí se mi to.
Na odvrátenej strane Mesiaca
vzpoměl jsem si ma Pink Floyd, dobrý ST

21.01.2010 18:01:00 | eroze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí