Trpím

Trpím

Anotace: To, co mě právě štve, je, když miluju a on nechce, aby on byl tím, kdo by byl mnou milován..

Trpím

Chtělo se mi z toho brečet.
Na kolenou teďka musím klečet!
Spousta lepších kluků než on je.
A mé srdce má ty výdaje.
Pocit nicoty, hněvu a samoty.
Zanechaly ty tvé šlápoty.
Tys jen můj dobrý kamarád,
Co má mě jen tak trochu rád.
Já tebe ale nemám ráda
Jen jako svého kamaráda.
Milovat Tebe, doufat a snít
To je pro mě jako v pekle hnít!
Já nesmím Ti tohle prozradit.
I když.. Strašně chtěla bych!
Rukama teď zemi objímám.
Vlastní identitu popírám.
Já dokážu si sama ublížit,
Když k Tobě chci se přiblížit.
Trpím jako tuleň na poušti.
Všechny síly mé mne opouští.
Prosím, ať už jednou provždy skončí to.
Tak pohlť už mě NICOTO!
Autor Ta jiná, 25.01.2010
Přečteno 439x
Tipy 9
Poslední tipující: kasparoza, susana načeva, hypertenze, Actafool
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :) a Už sem se přes to asi přenesla :)

31.01.2010 13:36:00 | Ta jiná

moc dobrý

30.01.2010 15:03:00 | Česi

ST za to vyjádření pocitů!

26.01.2010 13:20:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí