Pondělí

Pondělí

Anotace: V pondělí jsme dospělí.

Sypu si do rány sůl.
Lásky dej mi alespoň půl.
Bolí mě každý tvůj pohled.
Nebereš na mě ohled.
Děláš si co chceš.
Beze mě dál jdeš.

Na oblohu psali jsme písmenka.
Fascinovala tě moje vlásenka.
Na řasy padala ti rosa.
Snídani chystala jsem bosa.
Spacák jsi mi pujčoval.
Semnou u hvězd flámoval.

Neřekli jsme si nic.
Já čekala jsem víc.
Teď jsi pryč a já nevím co se stalo.
Co mi Tebe vzalo.

Díval ses na mě kouzelně.
Česal mi vlasy v koupelně.
Chystal mi příbor v jídelně.
Cítím se pekelně.

Asi láskou jsem tě dusila.
Všechno tím zabila.
Zatebou se plazila.

Pro mě jsi dokonalost.
Proto mám vytrvalost.

Lesk horkého slunce.
Pro mě je pasé.
Připomíná mi barvu v tvém hlase.

Třpyt zimy je pro mě utrpení.
Vzpomínám na milostné koření.
Za letního bouření.

Vše bylo krásné a omamnné.
Když jasmíny líbezně voněli.
Říkal jsi mi můj anděli.

Přísahali si že nebudem dospělí.
A nikdo nás nerozdělí.
A dnes je to tu...to pondělí.
Autor mexx, 29.01.2010
Přečteno 464x
Tipy 17
Poslední tipující: mosquito, zlomený a nanicovatý -__-, NikitaNikaT., CRASH, angelicek, ilona, Zefi, enigman, umělec2, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hezké

02.03.2010 19:05:00 | zlomený a nanicovatý -__-

ST! některé obraty se Ti povedly.

01.03.2010 10:49:00 | NikitaNikaT.

hmm hluboké... taky sem asi láskou udusila lásku:-D (podivnost co?)

10.02.2010 21:10:00 | angelicek

a v úterý zase děti...

31.01.2010 23:33:00 | enigman

Do rány sůl taky radí mi. Prej mne to uzdraví.

31.01.2010 16:20:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí