Pozdní láska

Pozdní láska

Anotace: ...

Má lásko vroucí, co jsi po mě chtěla,
vždyť život není rajská zahrada?
S polibkem prvním celá zem se chvěla
a já se vznesl jako za mlada.

Teď víš, že není žádné další stání,
protože chápeš, co vše vítr svál.
Už hvězdy zhasly, s nimi slitování,
jen měsíc někde v mlžném kole stál.
Autor Robert S., 04.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 15
Poslední tipující: Romli, labuť, zelená víla, bejbyyyy, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mončík, majdik 2, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí