Mezi námi

Mezi námi

Anotace: achjo, zas nějaké depky

Je čas
začít se bát
o mě
o Tebe
o Nás
nejsem nezdolný
slábnu
já i můj hlas
jenž se nechá svrhnout
do cizích dlaní
když se nedočká
Tvých spás
když místo podané ruky
přijde odmítnutí
a můj pláč
a s ním poslední
ne
kterého se dočkáš.
Autor Larey, 12.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: angelicek, ilona, Zefi, Květka Š., jacqomo, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí