Zpověď mého těla

Zpověď mého těla

Anotace: začíná se pohybovat na opravdu tenkém ledě

Mé srdce umírá
na iluzi ve které žije
na zápach lásky
o kterou se samo bije.

Má duše zhřešila
na duši kterou nikdy neviděla
odsouzena k samotě
hříchem jenž z lásky činila.

Uřkl mě sám život
k osudu v zapomenutých zákopech
k boji kde generál velí bojuj
a sám si čte v nepřátelských sonetech.

O lehčím životě bez srdce
s jistotou vyraženou na čele
o čase stráveném se mnou i beze mě
kdy se vzdá té nešťastné role?
Autor Larey, 19.02.2010
Přečteno 330x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Psavec, angelicek, Květka Š., WAYWARD, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Gudula, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak smutné:(

19.02.2010 19:37:00 | angelicek

marně se snažím najít správná slova...
tak bez komentu - jen si ji přečtu znova...

19.02.2010 12:32:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí