Druhá

Druhá

Anotace: *J*

I když tvář se usmívá,
i když oči mlží.
Bol se ve mě ukrývá,
a samota tíží.

V dlaních motýl pobýval,
v srdci oheň plál.
Po mém boku usínal,
a na lásku si hrál.

Teď je v dáli zachycený,
z činů se staly sliby.
Ženou svojí uchvácený,
nesčítá své chyby.

Tichosti se jenom dočká,
o to také stojí.
Pár měsícu zase počká,
a pak se v náruč mojí ..

možná vrátí ..
Autor Greensnow, 28.02.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí