Vězeň

Vězeň

Anotace: XXX

Jsem vězeň uvězněný v žaláři,
Je tu jen tma a žádné světla
Utekl jsem na cestě k oltáři
Má slepá touha mě k tomu vedla

Utíkal jsem s vidinou štěstí
Zlata, dobrého pití a žen
Však nedostal jsem ani pěstí
Přesto, Jsem padl držkou na zem

Párkrát se zvedl a opět upad
Až jsem přestal cítit rozdíl
Nechtěl si přiznat tu propast
Kterou jsem si sám vytvořil

Teď hledím zděšeně do tmy
A bojím se, že už je pozdě
Špatně hojí se mi rány
Jsem svůj vlastní zloděj

A tak se okrádám o to co hledám
Ach, už tolikrát jsem byl tak blízko,
Klidně se mě zeptej, proč to dělám
Pláču…
Autor Dawe-Ag, 04.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí