Sonety - V.

Sonety - V.

Anotace: ...

Nám slibovali hory, zlaté doby,
a k tomu lásku, věčné pravdy čas.
A neptali se, co mé srdce zlobí,
vždyť bez noci by nebyl denní jas.
I slunce musí chodit večer spáti,
by ráno tiše rosu vzkřísilo,
a jenom hloupým může se zas zdáti,
že neplatí, co včera platilo.
A je to tak, že všechno má své místo,
i zima skončí, na to má své dny.
A není nic, co bylo by tak jisto,
že neztratí se než se rozední.

Oči tvé mou naděj stále křísí,
jako hvězdy nad mou hlavou visí.
Autor Robert S., 19.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale krásná.

19.03.2010 15:48:00 | Skalsky Pavel

Líbí MOC!Tvé básně se hezky-zlehka čtou.

19.03.2010 14:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí