XVI.

XVI.

Anotace: ...

s pocitom nehodnosti
a zabudnutia
si kráča
po preplnenej ceste ľuďmi
ktorí sa náhlia
nevedno kam

s taškou na pleci
plnou nepotrebných vecí
no pre ňu dôležitých,
ktoré bude potrebovať
nevedno kde

s otázkou v duši
ktorú chce vysloviť
no zároveň navždy zabudnúť
čaká odpoveď
na doposiaľ nepoloženú otázku
..túžba ju položiť je silná
no nevedno kedy

s prázdnym tieňom
vedľa seba,ktorý ju sprevádza
a vytvára okolo nej prázdne miesto
čaká na druhý tieň,
ktorý ju bude sprevádzať životom
ktorý jej teraz tak chýba
s pocitom štastia,
s ktorým sa chce deliť
no nevedno s kým

s bosými nohami,
s botaskami v taške,
čakajúc na zázrak
či možno vyriešenie
nevyriešiteľného rébusu
ktorý chce riešiť
no nevedno ako

s prázdnou hlavou
plnou myšlienkami
ktoré túži zahodiť
spáliť
zabudnúť
a dúfať,
že raz jej to niekto pomôže
no nevedno kto

s pocitom nehodnosti
a zabudnutia
zranenia a sklamania
s taškou na pleci
s otázkou v duši
s prázdnym tieňom
s bosými nohami
a prázdnou hlavou
si kráča pomedzi ľudí..
..nevedno prečo

no ona vie ..
či skôr túži
kam
kde
s kým
ako
a hlavne prečo ..
Autor maliska, 20.03.2010
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: nebech, Romana Šamanka Ladyloba, Juraj Hrom, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně svá...

22.03.2010 16:44:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí