Smysl

Smysl

Anotace: trochu na hořko

Uprostřed prázdna tři tváře se šklebí,
znají ten zvuk, když kvete sedmihřebí.
Nemá to smysl, svět nedrží si tvar,
nestmelí to mamon, ani litr vína par.
Zemřít je lež, jen zkoušíme vzít roha,
až život vyplivneš, zkus pak najít Boha.
Nevede to nikam, ne dozadu, ne zpět.
Dejme tomu smysl – buď jenom Ty můj svět.
Autor Demedalex, 21.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, PaGy, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí