MÉ OČI NEZŮSTANOU BEZ SLZ, MŮJ DOMOVJE, VE TVÉM SRDCI

MÉ OČI NEZŮSTANOU BEZ SLZ, MŮJ DOMOVJE, VE TVÉM SRDCI

Anotace: Starouškovi...*:)

Jsi
momentálně prožitá radost.
I
bolestivě neskutečné zoufalství.

Mé oči nezůstanou bez slz,
ne, nezůstanou bez slz.
Můj domov je, ve tvém srdci,
ano, ve tvém srdci.

Jsi
plně vychutnaný okamžik.
I
intenzivně trýznivý pocit.

Mé oči nezůstanou bez slz,
ne, nezůstanou bez slz.
Můj domov je, ve tvém srdci,
ano, ve tvém srdci.

Jsi
vášnivě nebezpečná touha.
I
marně nesplnitelný sen.

Mé oči nezůstanou bez slz,
ne, nezůstanou bez slz.
Můj domov je, ve tvém srdci,
ano, ve tvém srdci.

Bez slz,
ve tvém srdci...
Autor PIPSQUEAK, 21.03.2010
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Koza, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji moc...*:)

11.04.2010 10:19:00 | PIPSQUEAK

Krásné.. ST

10.04.2010 09:02:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí