krok,šum,rok

krok,šum,rok

Anotace: přesně o tom

Letní lesní vánek s lunou
namazaný med namaděru
slova jak struny se linou
duše poraněná o důvěru

Jeden krok do strany
a netrefíš nikdy zpět
nesejdem se, já a ty
paprsky a drozda zpěv

Jeden pohled šejdrem
a nespaříme se už více
buď tu, podrž ten sen
po žáru zbyl jen svícen

Jediná slabá myšlenka
zdusila tvou touhu pouhou
šest stěn a mysl tenká
zbyly mi na chvíli skoupou

Dny šumí, vlečou se věky
chuť vzepřít se času a najít
kroky, pohledy, myšlenky
spatřit ztracené a dál snít
Autor Mladý pán P., 28.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: klara07, Niky88, ilona, Sidonie89, Romana Šamanka Ladyloba, Koza, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí