Chvěje se kapka na listu

Chvěje se kapka na listu

Anotace: čekání..

Chvěje se kapka na listu,
chvěje se a pláče.
Tepký větřík jako očistu,
děšť, jež ji zmáče.

Chvěje se kapka na listu,
chvěje se a prosí.
Chtěla by se dostat k místu,
kde by čekal, ten kdosi.

Chvěje se kapka na listu,
rdousí ji vzpomínky vřelé.
Dostat se ve spasení ke Kristu
a netrpět již déle.

Chvěje se kapka na listu
...
Autor slza29, 03.04.2010
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Kokonut, Koza, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí