Jaká je láska..

Jaká je láska..

Anotace: Jaká je láska..

Jaká je láska?
Slaná, trpce závislá po chuti rozpaků.
Něžně drzá jako ústa ženy,
které byly svědky blyštivého soumraku.

Jaká je láska?
Krvavá, toužící po hebkém dotyku víry.
Krutě závislá na naději,
která skrývá své ruce, beroucí do rakve míry.

Jaká je láska?
Nelítostná, mrazivě obímající srdce lidí.
Podmanivě vonící po spáse,
která zakrývá vše skutečné, co lidské oko vidí.

Jaká je láska?
Kouzelná, nepochopitelně uzdravující naše těla.
Sladce chutnající po snech,
které chtěla, ale nikdy splnit neuměla.
Autor slza29, 03.04.2010
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Kokonut, Koza, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amores perros

12.07.2010 01:58:00 | Kokonut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí