Prázdné místo

Prázdné místo

Anotace: Prázdné místa je třeba zaplnit

Pojď zpátky domů
A sedni si vedle mě
Zůstaneme spolu
Už nikdy, nikdy nepustím tě

Je to šílené, ale je to tak

Chci to všechno znova
Držet zas tvoji ruku
A slyšet ty slova
Které plnily moji hlavu

Je to šílené, ale je to tak

Tohle místo je bez tebe prázdné
Tak prázdné, že to v něm nevydržím
Tohle místo je bez tebe prázdné
Prázdné, jen já a nic, to nevydržím

Já vím
Ale odpusť

Tohle místo je bez tebe prázdné
Tak prázdné, že to v něm nevydržím
Tohle místo je bez tebe prázdné
Prázdné, jen já a nic, to nevydržím

Pojď zpátky domů
Čekám každý den
Nenechávej mě tu
Bez tebe, nemám žádny sen

Je to šílené, ale je to tak

Tohle místo je bez tebe prázdné
Tak prázdné, že to v něm nevydržím
Tohle místo je bez tebe prázdné
Prázdné, jen já a nic, to nevydržím
Autor P.P.S., 03.04.2010
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, ta.cupka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyz je to misto
tak prazdne,
neni se kam vracet,
neni totiz ke komu

08.05.2010 14:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí