Oběť

Oběť

Anotace: Jen máloco mě nutí si přemýšlet, zda si zasloužíme, co jsme dostali.

Je to ten poslední moment,
ta kapka krve, která rozhodne.
Když už není co ztratit, ani strach,
v nepochopeném činu bez naděje.

Skutek bez odměny, den bez svitu,
ústa bezbarvá a srdce rychle ztichne.
Tělo nic neváží a v očích jen vlhkost,
chuť života, když má ho vzíti smrt.

Ne v Boha víra, ale láska plane!
Oběť bytí je darem pro nepadlé.
Slijí se obrazy pod víčka bez krve
a celý svět splyne v jeden dech.

I já chci umět udělat krok,
ač vím jak krutě mě povede.
Autor Demedalex, 03.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Koskenkorva, WAYWARD, LeeF, Maro Deives, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ilona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané.

04.04.2010 08:22:00 | CULIKATÁ

st

04.04.2010 00:02:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí