Splynutí duší

Splynutí duší

Anotace: píseň...

Sbírka: Nový svět

přeji si býti svázána
tvým poLibkem,
než se zešeří,
pak nesním ni sousto,
neb tvÁ slova
jsou mou večeří.
přijď znovu
naSytit mou touhu,
jež zrodila se
časně zrána,
lásKou svou
zahřej mě zas
než odbije půlnoc
Až přijde náš čas…

v životě netoužím
po ničem víc
nežli mít štěstí
MÁ-li duše jej,
pak neschází jí už nic.
k čemu JE blahobyt,
k čemu přepych?
Tajně toužím
býti s rytířem,
jež V sobě nosí
jméno…

přeji si, ať se mi
ta mUška zlatá,
jež tvé vlasy
sluncem zlatí,
se soumrakem
nikdy nevytratí…


přeji si býti svázána
tvým polibkem,
než se rozední,
naše duše souzní,
chci být tvou poslední,
toužím být
nadějí tvou,
tvým obědem
poledním...

jsi krajinou
mých světa kouzel,
jsi múzou mou
pojď, miluj mě dlouze,
splyň s mým tělem
přec, když máš hlad...
splynutí těl…
splynutí duší…
jen s tebou
mé srdce buší,
jen s tebou toužím
a chci děťátko kolébat.
Autor Moonlight7, 25.04.2010
Přečteno 685x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč škoda?

25.05.2010 02:41:00 | Moonlight7

škoda jen těch velkých písmen

21.05.2010 23:02:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí