Nice winter romance

Nice winter romance

Anotace: ...Když se sněhem roztaje a zmizí i láska...

Tak jako vločka v horké dlani se rozplyne,
přesně tak ďábel svede všechny nevinné.

To co přišlo jako blesk z čistého nebe,
zmizelo tak náhle, už nemiluji tebe.

Však to období, kdys byl mým nejdražším,
nikdy nezapomenu, i když z tvého života se vytrácím.

Od prvního doteku, z kterého cítila jsem neskutečnou něhu,
až po chvíli, kdy stáli jsme na písčitém břehu.
A rozmlouvali o nás dvou.

Pamatuji na každý dotek tvůj, který mě hřál na kůži,
Jak přinesls mi první růži.

Slunce probleskující mezi sněhovými mraky,
náš vztah nikam dál nepovede, já to vím a ty to víš taky.

Bylo to pár krásných měsíců zahalených pod rouškou bělostného sněhu,
však nyní vše kvete a jakoby všechno vyprchalo a rozpustěný sníh lásku naši s sebou odnesl.

Možná to však tak mělo být,
jen se potkat, vytáhnout z hlubin a každý sám zas v dáli jít...
Autor Annie the wolf, 29.04.2010
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě a vůbec těch krásných pár měsíců nelituji, naopak...něco končí, něco nového začíná :)

29.04.2010 17:15:00 | Annie the wolf

vždyť to je taky nádherný

29.04.2010 15:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí