Mohl jsem

Mohl jsem

Anotace: ***

Mohl jsem být vše co máš ráda
mohl jsem být modrý z nebe
mohla jsi dostat vše na světě
měl jsem v srdci jen tebe

mohl jsem být tvé slunce
mohl jsem být luny zář
mohl jsem být hvězdný nebe
avšak ty jsi odvrátila tvář

mohl jsem být písečná pláž
mohl jsem být azurové moře
tys však hledala něco víc
v srdci zůstalo jen hoře

nechtěla jsi nic co jsem ti dával
já nabízel ti celé srdce
neměla jsi o něj zájem
teď zůstali ti jen prázdné ruce.
Autor Final, 29.04.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

copak si jí to vlastně nabízel,
když tvá báseň působí
tak uraženě a vyčítavě?

29.04.2010 17:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí